Menu

Bungalow 111V

Dit vakantiehuis/bungalow is een sfeervolle vrijstaande 4 persoons vakantiewoning van ongeveer 60 m2. Het vakantiehuis heeft een prettige sfeervolle woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een 4 pits gasfornuis een senseo, waterkoker, magnetron en een vaatwasser, koelkast met vriezer. Er is een 2 persoons slaapkamer en een slaapkamer met twee één persoons bedden. (eventueel kunt u deze naast elkaar zetten)

Kenmerken

Geschikt voor 4 personen - Vrijstaande bungalow - Volledig ingerichte en complete keuken
Wifi en televisie - badkamer  - Grote tuin aan de rand van het park - Klein overdekt terras en eigen parkeerplaats voor 2 auto's naast de woning. Geen huisdieren - Rookvrij

Op de dag van aankomst ligt vanaf 15.00 uur de sleutel van de accommodatie voor u klaar bij de receptie van het park. Bij de receptie van de Kremmer kunt u het kenteken van uw auto doorgeven waarna de slagboom gedurende uw verblijf automatisch voor u open gaat. Ook kunt u er bedlinnen huren (zelf meenemen kan uiteraard ook) en informeert men u graag over b.v. de huur van fietsen, waar u uw afval kunt laten, de omgeving enz. Op de dag van vertrek dient u hier de sleutel weer in te leveren voor 11.00 uur.

Terug naar overzicht

Onze bungalows