Menu

Bungalow 123

De Bungalow

De bungalow is voorzien van alle comfort die u van een vakantiewoning mag verwachten, met o.a.: een ruime woonkamer, een open keuken met magnetron, koelkast, 4-pits inductie kookplaat, vaatwasser, een koffie(filter) en senseo apparaat en een waterkoker. De inrichting is zeer compleet en omvat naast een ruime 4-persoons bank, een eethoek, een groot tv-scherm en bijzonder veel accessoires die een aangenaam verblijf garanderen.

De temperatuur (verwarming en airco) wordt geregeld met een lucht-warmtepomp. De bungalow heeft geen gasaansluiting en de elektriciteit wordt opgewekt met zonnepanelen.

Verder is er een moderne badkamer (handdoeken zelf meebrengen) met wastafel, ligbad, douche, toilet, föhn en een camping-wasmachine voor kleine wasjes. Er zijn twee 2-persoons slaapkamers met ieder 2 bedden van het formaat 90 x 200 en een ruime kledingkast.

Tot de uitrusting behoort tevens een kinder(camping)bedje en een kinderstoel en uiteraard heeft u een gratis wifi-aansluiting en een parkeerplaats voor uw auto naast de bungalow. Op het zonnige terras staan naast een tafel met 4 stoelen (in de box) ook een windscherm en parasol.

Zoals tegenwoordig bijna algemeen gebruikelijk mag in “De Babbel” niet worden gerookt. Het meebrengen van huisdieren kan na overleg worden toegestaan.

‚ÄčOp de dag van aankomst ligt vanaf 15.00 uur de sleutel van de accommodatie voor u klaar bij de receptie van het park. In het gebouw De Klepel kunt u het kenteken van uw auto doorgeven waarna de slagboom gedurende uw verblijf automatisch voor u open gaat. Ook kunt u er bedlinnen huren (zelf meenemen kan uiteraard ook) en informeert men u graag over b.v. het gebruik van de wasserette, uw afval, enz. Op de dag van vertrek dient u hier de sleutel weer in te leveren voor 11.00 uur.

Terug naar overzicht

Onze bungalows