Menu

Bungalow C-016

Ontspannen in Drenthe midden in de bossen en aan de rand van een prachtig meer. Dat kan vanaf nu in ons volledig nieuw 2- 4 persoons vakantiehuisje op Bungalowpark De Kremmer. Er is een ruime tuin van ca. 500m2. 
 
Het is een heerlijke plek op 7 minuten lopen van het bos waar je prachtige wandelingen kan maken en van het populaire 't Nije Hemelriekje kan genieten. Een meer waar je kan zwemmen en je ook het DX Adventurepark kan vinden. Er is ook een mountainbike parcours en vele fietsroutes die langs het bungalowpark komen. Er is ook een speeltuin op loopafstand. 

De omgeving is een fantastische uitvalsplek om vakantie te vieren. Er is een manege in de buurt, verschillende pretparken, zwembaden, dierentuin Emmen, Boomkroonpad en nog vele andere mooie en leuke plekken om te ontdekken. 
 
Het huisje heeft twee slaapkamers. Eén kamer met een tweepersoons bed (2 matrassen van 90 x 200) en één kamer met een stapelbed (2 matrassen van 90 x 200). Er is in beide kamers een kledingkast. Er is een huiskamer met een keuken waar je alles kan vinden voor een heerlijke vakantie. In de badkamer is een fijne douche en toilet aanwezig. 

Er is daarnaast een aparte schuurruimte aanwezig waar eventueel twee fietsen geplaatst kunnen worden. En de auto kan op een eigen parkeerplek geplaatst worden. Het huisje is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en huisdieren zijn niet toegestaan. 

Aanwezig in het huisje // Nespresso apparaat, mixer, broodrooster, koelkast, vriezer, waterkoker, luxe pannenset, elektrische kookplaat en afzuiger. (GEEN TV)

 

Terug naar overzicht

Onze bungalows