Menu

Tiny house 130

Tiny house (129 / 130 en 131)

Deze tiny houses  +met Bedstee+ zijn voorzien van alle comfort die u van een vakantiewoning mag verwachten, met o.a.: een ruime woonkamer, een open keuken met magnetron, koelkast (geen vriesvakje), 2-pits inductie kookplaat, vaatwasser, een senseo apparaat en een waterkoker. De inrichting is zeer compleet en omvat naast een 2-persoons bankje, een eethoek, een tv-scherm en bijzonder veel accessoires die een aangenaam verblijf garanderen.

De temperatuur (verwarming en airco) wordt geregeld met een lucht-warmtepomp. De studio heeft geen gasaansluiting.

Verder is er een moderne badkamer met wastafel, douche, toilet. Er is een 2-persoons bedstee met een formaat van 140 x 200 (2 maal 70) en een kledingkast. Een linnen-, handoek- en keukenpakket ligt bij aankomst voor u klaar in de tiny house, mocht u tijdens uw verblijf meer pakketten nodig hebben kunt u die huren bij de receptie.

Tot de uitrusting hoort uiteraard gratis wifi-aansluiting en een parkeerplaats voor uw auto vlakbij het tiny house. Op het zonnige terras staan naast een tafel natuurlijk ook 2 stoelen.

Er zijn fietsen te huur bij de receptie van De Kremmer.

Zoals tegenwoordig gebruikelijk mag in onze Tiny houses niet worden gerookt.Het meebrengen van huisdieren kan na overleg worden toegestaan.

‚ÄčOp de dag van aankomst ligt vanaf 15.00 uur de sleutel van de accommodatie voor u klaar bij de receptie van het park. In het gebouw De Klepel kunt u het kenteken van uw auto doorgeven waarna de slagboom gedurende uw verblijf automatisch voor u open gaat. Hier informeert men u ook graag over bijvoorbeeld het gebruik van de wasserette, uw afval, enz. Op de dag van vertrek dient u hier de sleutel weer in te leveren voor 11.00 uur.

Terug naar overzicht

Onze bungalows