Ontdek de faciliteiten

Wat ga jij beleven tijdens jouw vakantie? Ontdek al onze faciliteiten en beleef een heerlijke vakantie in het mooie Drenthe. 

Huur een E-bike

Huur een E-bike

Verken de omgeving

Geniet van het mooie Drenthe op een E-bike. Deze fietsen kun je online gemakkelijk reserveren! 

Speelplezier

Speelplezier

Speciaal voor de kids

Eindeloos veel speelplezier, dat vind je bij De Kremmer! Van glijbanen tot een echte piratenklimtoren, wat ga jij beleven vandaag?

Natuurpad

Natuurpad

Ga op avontuur

Wandel over de natuurpaden op het park! Over het hele bungalowpark hebben we leuke routes die je kunt wandelen. Uiteraard organiseren wij zelf ook leuke speurtochten en verstoppen we spullen die kinderen aan de hand van aanwijzingen kunnen zoeken. 

Horeca

Horeca

Geniet van een hapje en drankje

Of het nu tijd is voor een heerlijke lunch of dat je zin hebt in een gezellige borrel. In De Klepel is altijd wel iets te beleven! We zijn nu nog druk bezig met de voorbereidingen voordat we open gaan. 

Wasserette

Wasserette

Gelegen naast het hoofdgebouw

De wasserette is voorzien van een wasmachine en droger. De machines werken door middel van het inwerpen van euromunten. Vergeet niet om je eigen wasmiddel mee te nemen. 

't Nije Hemelriekje

't Nije Hemelriekje

5 minuten lopen

Op loopafstand vind je de leukste recreatieplas van de regio. Lekker spelen op het strand of genieten van het zonnetje, alles kan!